Ανακοινώθηκε η λίστα με τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Steam

Ανακοινώθηκε η λίστα με τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Steam

October 20, 2023 0 By admin

Αν και η δραστηριότητα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών συνεχίζεται με πλήρη ταχύτητα, οι παίκτες μπερδεύονται από τον μεγάλο αριθμό επιλογών. Για να διευκολύνει την επιλογή σε τέτοιες περιπτώσεις Οι λίστες που διανέμονται περιοδικά από πλατφόρμες όπως το SteamDB έχουν μεγάλη σημασία. Λοιπόν, ποια είναι τα πιο καυτά προϊόντα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών αυτή τη στιγμή; Εδώ είναι τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Steam!

Τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Steam

ατμός κοινοποιήθηκε για με στοιχεία Το διάσημο SteamDB ενημέρωσε τη λίστα με τα μπεστ σέλερ της εβδομάδας. Πρώτο στη λίστα είναι το Counter-Strike 2, ένα δωρεάν προϊόν, με το Call of Duty στη δεύτερη θέση.

Τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Steam

Τρίτος στη λίστα είναι το Lords of the Fallen. Ακριβώς πίσω του βρίσκεται το EA SPORTS FC 24, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, στην τέταρτη θέση. Το Baldur’s Gate 3 βρίσκεται στην πέμπτη θέση και τέλος το Battlefield 2042 βρίσκεται στην έκτη θέση.

Το bug που τρέλανε τους παίκτες του Counter-Strike 2 διορθώθηκε!

Το bug που τρέλανε τους παίκτες του Counter-Strike 2 διορθώθηκε!

Το νέο CS2 έγινε καυτό θέμα λόγω του σφάλματος “Smooth Criminal”, η εταιρεία ανέλαβε αμέσως δράση και διόρθωσε την κατάσταση.

Λίστα με τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Steam την περασμένη εβδομάδα:

  1. Counter-Strike 2
  2. Call of Duty
  3. Άρχοντες των Πεσόντων
  4. EA SPORTS FC 24
  5. Baldur’s Gate 3
  6. Battlefield 2042
  7. PUBG: BATTLEGROUNDS
  8. Cyberpunk 2077
  9. Το Dota 2 είναι δωρεάν
  10. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Υπήρχε κάποιο παιχνίδι που περιμένατε να δείτε στη λίστα; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.