Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 3!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 3!

October 17, 2023 0 By admin

Qualcommετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Snapdragon 8 Gen 3, τον επεξεργαστή πολλών smartphone που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Εδώ είναι μια νέα κόρη του ματιού από την Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Ημερομηνία εμφάνισης και χαρακτηριστικά του chipset.

Το Snapdragon 8 Gen 3 θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου!

QualcommΜετά την επιτυχία του chipset Snapdragon 8 Gen 2, προσθέτει έναν νέο επεξεργαστή στη σειρά. Snapdragon 8 Gen 3 Ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm, ο οποίος εμφανίστηκε με το όνομα, είναι τώρα έτοιμος να παρουσιαστεί. Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με την προώθηση σήμερα, η εταιρεία είπε: 25 Οκτωβρίουανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Snapdragon 8 Gen 3 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο .

snapdragon-8-gen-3-coming-2

Qualcomm, Snapdragon Summit 2023ανακοινώθηκε επίσημα. Το Snapdragon Summit, που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου, θα φέρει μαζί του τον πολυαναμενόμενο κορυφαίο επεξεργαστή. Snapdragon 8 Gen 3Θα φέρει 2+3+3+1 Το Snapdragon 8 Gen 3, κατασκευασμένο με δομή πυρήνα, βρίσκεται στην πλευρά της GPU. Adreno 750Χρησιμοποιεί Επιπροσθέτως RAM LPDDR5T Προσφέροντας υποστήριξη μνήμης, το Snapdragon 8 Gen 3 είναι έτοιμο να ενισχύσει τις συσκευές στις οποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Μια νέα εποχή για παίκτες κινητών: Αποκαλύφθηκε το τεστ απόδοσης Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3!

Μια νέα εποχή για παίκτες κινητών: Αποκαλύφθηκε το τεστ απόδοσης Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3!

Δημοσιεύτηκε η δοκιμή απόδοσης AnTuTu του νέου κορυφαίου επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Με αυτή την είδηση Σειρά Vivo X100, Σειρά iQQQ 12, Σειρά Xiaomi 14 ΚΑΙ OnePlus 12 Μπορούμε να πούμε ότι πολλά μοντέλα συσκευών όπως είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Χάρη στο chipset Snapdragon 8 Gen 3, αυτά τα μοντέλα συγκαταλέγονται πλέον στις ταχύτερες συσκευές της αγοράς.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm; Πιστεύετε ότι η αναμενόμενη απόδοση θα επιτευχθεί μετά το Gen 2; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.