Ανακοινώθηκαν τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση Scary Fast της Apple!

Ανακοινώθηκαν τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση Scary Fast της Apple!

October 30, 2023 0 By admin

Η Apple θα πραγματοποιήσει μια σημαντική εκδήλωση απόψε. Εταιρία, “Τρομερά γρήγορα” θα παρουσιάσει σε αυτή την εκδήλωση τα ολοκαίνουργια προϊόντα της. Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για αυτά τα προϊόντα. Ενώ η διαφημιστική εκστρατεία δημιουργούσε τις ώρες πριν από την εκδήλωση, όλα τα προϊόντα που θα αποκαλύψει η Apple στην εκδήλωση αποκαλύφθηκαν επιτέλους.

Παρουσιάζονται ολοκαίνουργια προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple στην εκδήλωση!

Πρώτα 24 Οκτωβρίουανακοινώθηκε στο “Τρομερά γρήγοραΤα ενημερωμένα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση δεν αναμένεται να περιλαμβάνουν σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές. Η εταιρεία εστιάζει κυρίως στην παραγωγικότητα. Όνομα εκδήλωσης «Τρομερά γρήγορα» το εξηγεί επίσης.

Παρουσιάζονται ολοκαίνουργια προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple στην εκδήλωση!

Σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις, αποκαλύφθηκαν όλα τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν σε αυτή την εκδήλωση. MacRumors Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν αρκετοί μήλο Οι προμηθευτές υπέβαλαν νέα αίτηση στη ρυθμιστική αρχή της Κίνας για μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε ανακαινισμένες συσκευές.

Λίγες ώρες έμειναν για την εκδήλωση από την Apple

Λίγες ώρες έμειναν για την εκδήλωση από την Apple “Scary Fast”: τι περιμένουμε;

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση Scary Fast της Apple απέχει μόλις λίγες ώρες. Τι θα παρουσιαστεί λοιπόν στην εκδήλωση;

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, μεταξύ αυτών των προϊόντων MacBook 14 ιντσών, MacBook Pro 16 ιντσών, Αγώνας Για Μαγικό πληκτρολόγιο ΚΑΙ ipad mini περιλαμβάνεται επίσης. Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν σε αυτή την εκδήλωση. ipad Δήλωσε ότι δεν θα το εισαγάγει. Αυτές οι νέες πληροφορίες έρχονται σε αντίθεση με την αμφισβητούμενη δήλωση.

Στις προσφυγές που αποστέλλονται στο ίδρυμα, φαίνεται ότι οι χωρητικότητες των μπαταριών των προϊόντων δεν αλλάζουν. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ανακαινισμένες συσκευές δεν θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οπως ξέρεις μήλο Αυτά τα ενημερωμένα προϊόντα θα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Αυτοί οι επεξεργαστές είναι επίσης πιο προηγμένοι όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση.

Παρουσιάζονται ολοκαίνουργια προϊόντα που θα παρουσιάσει η Apple στην εκδήλωση!

μήλο Τρομερά γρήγορα” είναι μια δραστηριότητα Νύχτα (Νύχτα από Δευτέρα έως Τρίτη) 03.00 το πρωίΘα ξεκινήσει σε . Είμαστε και ρολόι 02.45Θα παρακολουθούμε μαζί την εκδήλωση ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube ενώ μοιραζόμαστε τα ολοκαίνουργια προϊόντα μας με τον κόσμο.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από την εκδήλωση; Μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.