Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus του Σεπτεμβρίου

Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus του Σεπτεμβρίου

September 16, 2023 0 By admin

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους παίκτες του PlayStation είναι οι μηνιαίες συνδρομές όπως το Plus Extra και το Premium. Αν και οι συνδρομές έχουν αυξηθεί σημαντικά, αυτές οι συνδρομές έχουν πολύ καλές προσφορές δωρεάν παιχνιδιών. Αντίστοιχα, το PlayStation ανακοίνωσε δωρεάν περιεχόμενο παιχνιδιού για τον Σεπτέμβριο για συνδρομές Plus Extra και Premium.

Δωρεάν εκπλήξεις gaming για χρήστες PlayStation Plus Extra και Premium

Στην πραγματικότητα, όλα τα παιχνίδια που δημοσιεύτηκαν σε αυτή τη λίστα κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του PlayStation ήθελαν να είναι σίγουροι εάν παιχνίδια όπως το Sid Meier’s Civilization VI θα έκαναν την εμφάνισή τους. Εκτός από διαρροές, εμφανίστηκαν και δωρεάν παιχνίδια.

Το Sid Meier’s Civilization VI (PS4) απευθύνεται ιδιαίτερα σε παίκτες που αγαπούν το είδος στρατηγικής. Στο παιχνίδι, κάθε πολιτισμός αντιπροσωπεύεται από τους ιστορικούς χαρακτήρες του. Μπορεί να είναι δύσκολο να χάσεις την αίσθηση του χρόνου σε ένα παιχνίδι που είναι αρκετά μεγάλο και πολύπλοκο.

Playstation plus επιπλέον παιχνίδια, playstation δωρεάν παιχνίδια, playstation plus premium παιχνίδια, playstation δωρεάν παιχνίδια Σεπτεμβρίου

Ένα άλλο παιχνίδι που προσφέρεται για το PlayStation Plus Extra είναι το Star Ocean: The Divine Force (PS4, PS5) και το Star Ocean: Integrity and Faithlessness (PS4) από την ίδια σειρά. Αναπτύχθηκε από την Square Enix, το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι ρόλων που εστιάζει στα διαστημικά ταξίδια και τις διαστημικές μάχες σε πραγματικό χρόνο.

Τιμή 2150 TL: Σεπτέμβριος 2023 Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus!

Τιμή 2150 TL: Σεπτέμβριος 2023 Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus!

Τον Σεπτέμβριο, η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα διανείμει δωρεάν. Εδώ είναι τα παιχνίδια PlayStation Plus του Σεπτεμβρίου 2023 αξίας 2150 TL.

Άλλα παιχνίδια Star Ocean που είναι διαθέσιμα για Premium περιλαμβάνουν: Star Ocean First Departure R (PS4), Star Ocean: Till the End of Time (PS4), Star Ocean: The Last Hope – 4K & FHD Remaster (PS4).

Άλλα παιχνίδια που προσφέρονται για το PlayStation Plus Extra:

NieR Replicant έκδοση 1.22474487139… (PS4)
13 Sentinels: Aegis Rim (PS4)
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PS4, PS5)
Odin Sphere Leifthrasir (PS4)
Unboxing (PS4, PS5)
Planet Coaster: Console Edition (PS4, PS5)
This War of Mine: Final Cut (PS5)
Cloudpunk (PS4, PS5)
Contra: Rogue Corps (PS4)
Tails Noir (PS4, PS5)
Call of the Sea (PS4, PS5)
West of Dead (PS4)
PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (PS4, PS5)

Για Plus Premium, εκτός από το Star Ocean, το Dragon’s Crown Pro (PS4)

Όπως γνωρίζετε, το PlayStation έχει τρεις εκδόσεις: Plus standard, Extra και Premium. Σε κάθε έκδοση, η Sony προσθέτει διαφορετικά παιχνίδια στη βιβλιοθήκη. Εάν έχετε συνδρομή σε υψηλότερη έκδοση, μπορείτε επίσης να έχετε παιχνίδια σε χαμηλότερες εκδόσεις.