Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισδοχής του KYK Hostel!  Πώς να κάνετε ένα αίτημα;

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισδοχής του KYK Hostel! Πώς να κάνετε ένα αίτημα;

September 13, 2023 0 By admin

Σήμερα, πολλοί νέοι βιώνουν τον ενθουσιασμό του πανεπιστημίου για πρώτη φορά. Μερικοί από αυτούς τους νέους έχουν κάνει αίτηση για ξενώνα KYK μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023 για να εγκατασταθούν. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα.

Το 87 τοις εκατό των αιτήσεων KYK ήταν επιτυχείς

Το πιστωτικό και πιστωτικό ίδρυμα ξενώνων του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού ανακοίνωσε τα αποτελέσματα εισαγωγής στον ξενώνα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 1.2.3.4.5.6. Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν σε δωμάτια τύπου ΚΥΚ. KYK Hostel Τα αποτελέσματα που δηλώνονται από τη Γενική Διεύθυνση Πίστωσης και Ξενώνες επαληθεύονται μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Δρ. Ο Osman Ashkin Bak έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα:

Αγαπητοί νέοι! Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τοποθέτησής σας στη φοιτητική εστία! Αν και φέτος λάβαμε τη μεγαλύτερη ζήτηση για προγράμματα στην ιστορία μας. Σπάσαμε ένα νέο ρεκόρ με αρχικό ποσοστό τοποθέτησης 87 τοις εκατό! Καλώς ήρθατε στην οικογένειά μας, στο σπίτι σας!

Μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής του ξενώνα ΚΛΙΚΑΡΕ ΤΟ!