Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες του Honor X40 GT Racing Edition!

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες του Honor X40 GT Racing Edition!

September 19, 2023 0 By admin

Honor, τον περασμένο Οκτώβριο Honor X40 GT μπήκε Τώρα, εκτός από αυτό “Racing Edition” Θέλω να προσθέσω ένα μοντέλο. Λέγεται ότι έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης 144 Hz και χαρακτηριστικά απόδοσης gaming. Honor X40 GT Racing Edition Η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου έγιναν γνωστές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Honor X40 GT Racing Edition: 21 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, το τηλέφωνο ανήκει στην οικογένεια X40 GT. 21 Σεπτεμβρίου θα είναι παρόν στο Ενώ η κανονική X40 GT θα προσφέρεται σε τρεις χρωματικές επιλογές, η X40 GT Racing Edition θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν κάθετες ρίγες που διατρέχουν το μήκος του πίσω πλαισίου, ακριβώς όπως η έκδοση Racing Black του στάνταρ μοντέλου. Αλλά “Matrix AI Vision Camera” Το κείμενο τοποθετείται στην κασέτα. Η κάμερα δεν είναι γύρω από το νησί.

Η Honor δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις διαφορές υλικού μεταξύ της τυπικής X40 GT και της Racing Edition. Ωστόσο, ορισμένες διαρροές σχετικά με το τηλέφωνο δείχνουν ότι η Racing Edition, σε αντίθεση με το κανονικό μοντέλο, έχει δύο επιλογές αποθήκευσης: 8GB/256GB και 12GB/256GB. 12 GB μνήμης RAM και 512 GB Ισχυρίζεται ότι θα έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Εάν οι υπόλοιπες προδιαγραφές του τηλεφώνου παραμείνουν ίδιες με το X40 GT, θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 888, Magic UI 6.1 βασισμένο στο Android 12 και οθόνη LCD 6,81 ιντσών FullHD+ 144Hz. επιπλέον 4800mAh με φόρτιση 66W θα έχει μπαταρία, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και Κύρια 50 MP, macro 2 MP, βάθος 2 MP και selfie 16 MP Θα έχει τέσσερις κάμερες.

Τα συγκλονιστικά λόγια του CEO του Honor για το iPhone 15:

Τα συγκλονιστικά λόγια του CEO του Honor για το iPhone 15: “Απογοήτευση!”

Το μοντέλο Honor V Purse παρουσιάστηκε σήμερα. Στην εκδήλωση, ο CEO της Honor χρησιμοποίησε πολύ ενδιαφέρουσες φράσεις για το iPhone 15.

Η παρουσίαση απέχει μόλις δύο ημέρες και θα λάβουμε πληροφορίες για τις προδιαγραφές, την τιμή και σε ποιες χώρες θα πωλείται το Honor X40 GT Racing Edition. Καθώς γίνονται διαθέσιμες νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας. Αυτό όμως είναι γνωστό προς το παρόν.

χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής Snapdragon 888
OS Magic UI 6.1 βασισμένο στο Android 12
Οθόνη LCD 6,81 ιντσών 144 Hz Full HD+
Χωρητικότητα μπαταρίας 4800 mAh
Αποθήκευση 512 GB
Μνήμη 12 GB RAM
Γρήγορη φόρτιση Υποστήριξη για φόρτιση 66 W
Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων Πλαϊνός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
Κύρια κάμερα Η κύρια κάμερα είναι 50 MP
Μακρο κάμερα Μακρο κάμερα 2 MP
Αισθητήρας βάθους Αισθητήρας βάθους 2 MP
Κάμερα selfie Μπροστινή κάμερα 16 MP

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.