Ανακοινώθηκαν νέα μοντέλα που θα συνοδεύονται από Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Ανακοινώθηκαν νέα μοντέλα που θα συνοδεύονται από Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

October 31, 2023 0 By admin

Η Qualcomm, ένα από τα επιτυχημένα ονόματα στην αγορά των επεξεργαστών κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε επίσημα το Snapdragon 8 Gen 3, το οποίο βρίσκεται στην ατζέντα εδώ και καιρό λόγω διαρροών, σε πρόσφατη εκδήλωση. Όταν εξετάζουμε τις δοκιμές απόδοσης του chipset, το οποίο έχει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχει χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα smartphone. Τέλος, ανακοινώθηκαν άλλα τρία μοντέλα που θα τρέχουν με το νέο τσιπ!

Νέα μοντέλα με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

asusΣτην ανάρτησή του, ανακοίνωσε επίσημα ότι η επερχόμενη σειρά ROG Phone 8 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά, η οποία αναμένεται να αποτελείται από το ROG Phone 8, Μοντέλα ROG Phone 8 Pro και ROG Phone 8 Ultimate. Ωστόσο, δεδομένης αυτής της ανακοίνωσης, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ.

Νέα μοντέλα με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Η Qualcomm συνεχίζει τη συνεργασία της με την TSMC για το Snapdragon 8 Gen 3. Το chipset, κατασκευασμένο σε αρχιτεκτονική 4 nm, έχει 1 ARM Cortex-X4 3,3 GHz, 3 ARM Cortex-A720 3,2 GHz, 2 ARM Cortex-A720 3,0 GHz και 2 3,0 GHz ARM Cortex-A72. Cortex-A520. Στο νέο προϊόν της, η εταιρεία συμπεριέλαβε τη μονάδα γραφικών Adreno 750 με υποστήριξη για ανίχνευση ακτίνων.

Διάσταση 9300, 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικός χώρος: Vivo X100 στη δοκιμή απόδοσης!

Διάσταση 9300, 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικός χώρος: Vivo X100 στη δοκιμή απόδοσης!

Η νέα ναυαρχίδα Vivo Vivo X100 εμφανίστηκε στη δοκιμή απόδοσης. Ακολουθούν τα αποτελέσματα του AnTuTu για το Vivo X100 με Dimensity 9300.

Ο νέος επεξεργαστής παρέχει 30 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει αύξηση 20 τοις εκατό στην ενεργειακή απόδοση. Από την άλλη πλευρά, από την πλευρά των γραφικών, βλέπουμε 25 τοις εκατό ταχύτερη επεξεργασία εικόνας και 25 τοις εκατό περισσότερη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, προσφέρει 40 τοις εκατό καλύτερη απόδοση ανίχνευσης ακτίνων.

Ο νέος επεξεργαστής θα εμφανιστεί με υποστήριξη για 60 Hz σε ανάλυση 4K. Ωστόσο, θα μπορεί να προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz σε οθόνες QHD+. Το υλικό θα παρέχει επίσης μια ποιοτική εμπειρία χρήστη στην πλευρά της κάμερας. Γιατί εδώ βλέπουμε υποστήριξη για 200 megapixel. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να εγγράφουν βίντεο με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με ρυθμίσεις 8K HDR. Ο επεξεργαστής διαθέτει λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης υλικού για τη βελτίωση της απόδοσης της κάμερας. Τέλος, υπάρχει και υποστήριξη για LPDDR5X 4800 MHz RAM έως 24 GB.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!