Ακόμα και η Apple δεν το πίστευε: αντικατέστησαν χιλιάδες ψεύτικα με αληθινά!

Ακόμα και η Apple δεν το πίστευε: αντικατέστησαν χιλιάδες ψεύτικα με αληθινά!

October 5, 2023 0 By admin

Η Apple, ένα από τα σημαντικά ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας, συνεχίζει να τραβάει την προσοχή με τα προϊόντα που προσφέρει. Ωστόσο, το γεγονός που συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι καταστροφικό. Δύο αδέρφια που ζουν στις ΗΠΑ αντικατέστησαν χιλιάδες ψεύτικα με πρωτότυπα. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Αμερικάνα αδέρφια αντικατέστησαν 10 χιλιάδες ψεύτικα με αληθινά!

Η Apple, ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στην αγορά τεχνολογίας, έρχεται συχνά στο προσκήνιο με ειδήσεις για απάτη. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπάρχει κάτι αρκετά περίεργο. Δύο αδέρφια στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, 10 χιλιάδες ψεύτικα το αντικατέστησε με το πρωτότυπο.

Ακόμα και η Apple δεν το πίστευε, αντικατέστησαν χιλιάδες ψεύτικα με αληθινά!

Zhimin Zhiting Liao Τα δύο επώνυμα αδέρφια συνελήφθησαν τη Δευτέρα για εισαγωγή iPhone και iPad από την Κίνα και πώληση πλαστών προϊόντων σε καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 41 μήνες φυλάκιση έκαστος Καταδικάστηκε. Τα ποινικά έγγραφα περιείχαν πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η έκδοση beta 2 για προγραμματιστές iOS 17.1 κυκλοφορεί!  Apple Pencil έκπληξη

Η έκδοση beta 2 για προγραμματιστές iOS 17.1 κυκλοφορεί! Apple Pencil έκπληξη

Η έκδοση beta 2 για προγραμματιστές iOS 17.1 κυκλοφόρησε. Εκτός από τις δυνατότητες του iOS 17.1 beta 2, οι οποίες είναι ίδιες με αυτές της beta 1, υπάρχει μια έκπληξη Apple Pencil.

Σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες, ο Zhimin Liao σκοτώθηκε σε 22 επαρχίες. 105 καταστήματα Apple Επισκέφτηκε προσωπικά. Έτσι, περίπου 720 ψεύτικα iPhone και iPad Προσπάθησα να το ανταλλάξω με το πρωτότυπο. Από την άλλη πλευρά, οι εισαγγελείς λένε ότι ο Zhiting Liao έχει τουλάχιστον 200 καταστήματα Apple σε 18 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. 718 προϊόν Δήλωσε ότι πήγε για ανταλλαγή. Τα αδέρφια, που δοκίμασαν την τύχη τους σε καταστήματα σε όλη τη χώρα, είπαν ότι τα προϊόντα ήταν ελαττωματικός Υποστήριξε ότι ήταν.

Ένας τρίτος αδελφός, ο Zhiwei Liao, θα δικαστεί επίσης αργότερα αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, η εισαγγελία ανέφερε ότι αδέρφια τους συζύγους τους Διαπίστωσε επίσης ότι συμμετείχε σε απάτη. Ως αποτέλεσμα των πρωτοκόλλων, διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι προσπάθησαν να ανταλλάξουν περισσότερα από 10.000 προϊόντα απομίμησης σε καταστήματα σε διάστημα οκτώ ετών.

Ακόμα και η Apple δεν το πίστευε, αντικατέστησαν χιλιάδες ψεύτικα με αληθινά!

Αντίθετα, αργότερα πούλησαν τα πρωτότυπα προϊόντα που προέκυψαν σε ανθρώπους σε άλλες χώρες. Ωστόσο, η Apple Απώλεια 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων συνέβη Ως μέρος της συμφωνίας, τα αδέρφια εγκατέλειψαν τα συμφέροντά τους σε πέντε κατοικίες στο Σαν Ντιέγκο και περισσότερα από 250.000 δολάρια σε προϊόντα εγκλήματος.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτήν την περίπτωση απάτης της Apple; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!