Έτσι θα μοιάζει το Telegram στο Apple Vision Pro!

Έτσι θα μοιάζει το Telegram στο Apple Vision Pro!

November 14, 2023 0 By admin

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram είναι διαθέσιμη σε διάφορες πλατφόρμες, όπως iOS, macOS, Android και Windows. σε σύντομο χρονικό διάστημα, AppleVision Pro Οι ιδιοκτήτες εργάζονται σε μια νέα ενημέρωση για το Telegram, όπως φαίνεται σε ένα teaser που κυκλοφόρησε σήμερα (14 Νοεμβρίου 2023). VisionOS Θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της εφαρμογής.

Πώς θα μοιάζει το Telegram στο Apple Vision Pro;

Διευθύνων Σύμβουλος της Telegram Παύλο Ντούροφ Ένα teaser που μοιράστηκε στο προσωπικό του κανάλι αποκαλύπτει ότι η εφαρμογή στο Apple Vision Pro δείχνει πώς θα φαίνεται. Κοιτάζοντας την εικόνα, φαίνεται ότι η Telegram έχει βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή ακολουθεί όλες τις οδηγίες σχεδίασης του VisionOS. Δεδομένου ότι ολόκληρη η εφαρμογή είναι ημιδιαφανής, οι χρήστες έχουν μια αίσθηση βάθους όταν χρησιμοποιούν το Telegram στο Vision Pro.

Αντί για μια παραδοσιακή γραμμή καρτελών, το Telegram for VisionOS διαθέτει μια πλαϊνή γραμμή που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, κλήσεις, συνομιλίες και ρυθμίσεις. Οι χρήστες θα έχουν όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες στο Telegram για iOS, όπως πολυμέσα, φωνητικά μηνύματα και ακόμη και νέες ιστορίες, απευθείας στο Vision Pro.

Στο teaser, βλέπουμε ένα καθηλωτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, καθώς και κινούμενα αυτοκόλλητα AR που γεμίζουν ολόκληρη την προβολή και εκτείνονται πέρα ​​από το παράθυρο της εφαρμογής. Τα μηνύματα μπορούν να σταλούν χρησιμοποιώντας υπαγόρευση Siri ή το εικονικό πληκτρολόγιο του συστήματος. πειρακτήριο εδώ Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ.

Η Signal θα προσφέρει στους χρήστες της τη δημοφιλή δυνατότητα Telegram

Η Signal θα προσφέρει στους χρήστες της τη δημοφιλή δυνατότητα Telegram

Η Signal ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει μια λειτουργία ονόματος χρήστη στην εφαρμογή για να βελτιώσει την ασφάλειά της. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή. Όμως, με το Vision Pro να κυκλοφορήσει στα καταστήματα των ΗΠΑ στις αρχές του 2024, η Telegram έχει ακόμα χρόνο να ετοιμάσει την εφαρμογή VisionOS για κυκλοφορία το επόμενο έτος.

Οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν λήψη του VisionOS SDK για τη δημιουργία εφαρμογών για το Vision Pro. Η Apple κάλεσε αρκετούς προγραμματιστές να δοκιμάσουν το νέο υλικό πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Το Telegram για iOS είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store. Είναι βέβαιο ότι δωρεάν θα είναι και οι εκδόσεις Vision Pro τέτοιων εφαρμογών.

Κατά την κυκλοφορία, το Apple Vision Pro θα έχει ένα App Store γεμάτο εφαρμογές. Η Apple είπε ότι τα υβριδικά γυαλιά θα συνοδεύονται από ένα ολοκαίνουργιο App Store που περιλαμβάνει ειδικές εφαρμογές σχεδιασμένες για το λειτουργικό σύστημα VisionOS. Η εταιρεία είπε επίσης ότι αυτό το App Store θα φιλοξενεί συμβατές εφαρμογές για iPad και iPhone.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.