Έρχεται το τρίτο παιχνίδι της σειράς Star Wars: Jedi!

Έρχεται το τρίτο παιχνίδι της σειράς Star Wars: Jedi!

September 24, 2023 0 By admin

Τα παιχνίδια από τη σειρά Star Wars ήταν πάντα θρυλικά μέχρι σήμερα. Το Knights of the Old Republic (KotOR) είναι σίγουρα το μεγαλύτερο παράδειγμα αυτού. Ωστόσο, η σειρά Star Wars Jedi, που αναπτύχθηκε από την EA Games, γνώρισε επίσης σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Τώρα, αν κρίνουμε από τα νέα νέα, έρχεται το τρίτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον χαρακτήρα του τίτλου επιβεβαιώνει ότι έρχεται ένα τρίτο παιχνίδι Star Wars Jedi

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Cameron Monaghan επιβεβαίωσε ότι το τρίτο παιχνίδι Star Wars: Jedi είναι έτοιμο.

Μιλώντας στο Ocala Comic Con την περασμένη εβδομάδα, ο Monaghan, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή Cal Castis, είπε στο κοινό ότι εργαζόταν σε ένα τρίτο παιχνίδι Jedi Fallen Order. Monaghan κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σε πάνελ «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός τρίτου παιχνιδιού». είπε

Καλά νέα για τους οπαδούς

Καλά νέα για τους θαυμαστές του Star Wars: τρεις νέες ταινίες είναι στο δρόμο!

Τρεις νέες ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη σειρά Star Wars. Η ανεξάρτητη παραγωγή θα πει διαφορετικές ιστορίες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

«Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και έχει γίνει κάποια συζήτηση μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε όταν όλα ειπωθούν και γίνουν, μπορούμε να πάμε και να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο».

Η είδηση ​​ότι ετοιμάζεται και τρίτο παιχνίδι έρχεται λίγες μέρες αφότου μάθαμε ότι ο Stig Asmussen, σκηνοθέτης των διάσημων παιχνιδιών Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor, είχε εγκαταλείψει την Respawn Entertainment και την EA για να ακολουθήσει άλλες περιπέτειες.

“Μετά από προσεκτική σκέψη, ο Stig Asmussen αποφάσισε να αφήσει το Respawn για να ακολουθήσει άλλες περιπέτειες και του ευχόμαστε καλή τύχη”, δήλωσε εκπρόσωπος της EA. “Οι έμπειροι προγραμματιστές του Respawn συνεχίζουν να εργάζονται στο Star Wars Jedi: Survivor.” συνδεθείτε για να κατευθύνετε την εντολή καθώς συνεχίζεται.”

Η EA ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο κυκλοφόρησε για τη σειρά Xbox

Το αναμενόμενο συνέβη: ένα πλοίο του Star Wars κατασκευάστηκε στο Starfield

Το αναμενόμενο συνέβη: ένα πλοίο του Star Wars κατασκευάστηκε στο Starfield

Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε το μεγαλοπρεπές Star Wars Imperial Star Destroyer που κατασκεύασε στο Starfield.

Στην πραγματικότητα, έχουν περάσει μόλις 5 μήνες από την κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor. Το γεγονός ότι η Respawn και η EA έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν σε ένα τρίτο παιχνίδι δείχνει ότι η σειρά τους έχει πραγματικά αποδώσει. Ή μήπως η EA επιστρέφει στη δημιουργία παιχνιδιών με αξιοπρεπείς ιστορίες και χωρίς μικροαγορές; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.