Ένα drone με 3 κάμερες;  Εδώ είναι το Mavic 3 Pro, το Inspire 3 και άλλα!

Ένα drone με 3 κάμερες; Εδώ είναι το Mavic 3 Pro, το Inspire 3 και άλλα!

October 14, 2023 0 By admin

Ο κατασκευαστής πολιτικών drone και δημιουργικών φωτογραφικών μηχανών DJI, του οποίου διανομέας στην Τουρκία είναι ο Karfo Karakasulu με την πολυετή εμπειρία του στην τεχνολογία απεικόνισης, συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμα και πρωτότυπα μοντέλα στον κόσμο της τεχνολογίας. Η DJI συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια με το κινηματογραφικό drone Inspire 3 και το πρώτο drone με τριπλή κάμερα στον κόσμο, το Mavic 3 Pro.

Δεσμευμένη να κάνει τον εξοπλισμό και τις πλατφόρμες αεροφωτογράφησης και κινηματογράφησης πιο προσιτές, αξιόπιστες και εύχρηστες για δημιουργούς και καινοτόμους σε όλο τον κόσμο, η DJI διατηρεί την ηγετική της θέση στην τεχνολογία απεικόνισης, ειδικά στη βιομηχανία των drone, συμπεριλαμβανομένων των καμερών δράσης, των αντίζυγων και των κωδικοποιημένων ρομπότ. .

Φτάνοντας περίπου το 80 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς, η DJI της Κίνας προσεγγίζει τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Ο μοναδικός επίσημος διανομέας της DJI στην Τουρκία, ο Karfo Karacasulu, παρέχει ταυτόχρονα στους Τούρκους καταναλωτές τις τελευταίες τεχνολογίες της μάρκας του παγκόσμιου κολοσσού.

Τα Inspire 3, Ronin 2, Ronin 4D, σχεδιασμένα για επαγγελματίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας και Mavic 3 Pro, σχεδιασμένα για επαγγελματίες χρήστες στον κόσμο της φωτογραφίας και του βίντεο, πωλούνται σε αγορές τεχνολογίας και εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Τουρκία.

Όλα για το νέο drone Inspire 3!

Η DJI έχει θέσει ένα νέο πρότυπο για συστήματα κινηματογραφικής αεροφωτογραφίας με το ευέλικτο, σύγχρονο, ακριβές, full-frame 8K DJI Inspire 3. Inspire 3, ένα κινηματογραφικό drone με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες της παραγωγής ταινιών υψηλής ποιότητας, με Ο κομψός ενσωματωμένος σχεδιασμός, το εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο νυχτερινής όρασης 161° FPV και το σύστημα μετάδοσης και ελέγχου O3 Pro προσφέρουν την καλύτερη απόδοση πτήσης. στην κατηγορία του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μεγαλύτερα σετ ταινιών.
Προσφέρει ένα πλήρες επαγγελματικό οικοσύστημα που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί.

DJI Inspire 3

Το Inspire 3 είναι το μοναδικό drone DJI ποιότητας κινηματογράφου που υποστηρίζει το Waypoint Pro με τεχνολογία RTK και πανκατευθυντική ανίχνευση για να πετάει αποστολές με μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ.

Το Inspire 3 έχει επανασχεδιαστεί

Το Inspire 3 προσφέρει ένα ελαφρύ ενσωματωμένο σώμα σε φορητή μορφή και ένα ισχυρό και μεταμορφώσιμο πλαίσιο που τονίζει την επαγγελματική εμφάνιση του drone. Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας μνήμης είναι ενσωματωμένα άψογα στο περίβλημα για μινιμαλιστική εμφάνιση και μοντέρνα βιομηχανική αισθητική.

Ο πλήρως βελτιωμένος σχεδιασμός υποστηρίζει πανοραμικές δομές 360° καθώς και το πρόσφατο Tilt Boost. Με το σασί χαμηλωμένο, το αντίζυμο επιτρέπει την ανεμπόδιστη λήψη 80°, επιτρέποντας στους κινηματογραφιστές να δημιουργούν εντυπωσιακά καινοτόμες λήψεις.

Οι ολοκαίνουργιες έξυπνες μπαταρίες TB51 με διπλή δυνατότητα εναλλαγής θερμότητας παρέχουν έως και 28 λεπτά χρόνου πτήσης. Ένα ισχυρό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας παρέχει ταχύτητα πτήσης έως και 94 km/h, ταχύτητα ανάβασης και καθόδου έως και 8 m/s και ακόμη και κατάδυση έως και 10 m/s.

Κινηματογραφικό full-frame και 8K!

Το Inspire 3 διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας DJI CineCore 3.0, που υποστηρίζει βίντεο CinemaDNG έως 8K/25fps, καθώς και εσωτερική εγγραφή Apple ProRes έως 8K/75fps, το ελαφρύτερο full-frame Zenmuse X9.Εξοπλισμένο με κάμερα 8K Air Gimbal.

Το RAW βίντεο καλύπτει τις ανάγκες των ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών premium. Στη λειτουργία S&Q, το X9-8K Air υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο πλήρους καρέ ProRes RAW 4K/120fps χωρίς περικοπή, προσφέροντας πιο δημιουργικές επιλογές επεξεργασίας.

Το X9-8K Air υποστηρίζει διπλό εγγενές ISO. Σε πλήρεις ρυθμούς καρέ 30 fps και κάτω, το EI 800/4000 προσφέρει τα 24 fps που εμφανίζονται συνήθως σε ταινίες και τα 25 fps που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Διαθέσιμο EI 320/1600 πάνω από 30 fps. Αυτό παρέχει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες για σκηνές χαμηλού φωτισμού.

Το X9-8K Air καλύπτει περισσότερες από 14 στάσεις δυναμικού εύρους, αποτυπώνοντας πλούσιες λεπτομέρειες φωτός και σκιάς σε περίπλοκα σενάρια φωτισμού, όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου. Το εκτεταμένο δυναμικό εύρος διατηρεί τα αρχικά χρώματα ακόμα και μετά από σημαντικές προσαρμογές έκθεσης, παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες για μετα-επεξεργασία.

Για να προσφέρει στους κινηματογραφιστές περισσότερη δημιουργική ελευθερία και να κληρονομήσει την ιδιόκτητη βάση DL της DJI, το X9-8K Air είναι επίσης συμβατό με έναν προαιρετικό υπερευρυγώνιο φακό πλήρους κάδρου 18 mm F2.8 και έναν νέο τηλεφακό σχεδιασμένο ειδικά για αεροφωτογράφηση 8K. Σχεδιασμένο για αεροφωτογράφηση, διαθέτει premium φακούς πλήρους κάδρου 24mm, 35mm και 50mm.

Χτισμένο στην προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία χρωμάτων της DJI, το DJI Cinema Color System (DCCS) επιτρέπει στο X9-8K Air να διατηρεί αυθεντικά χρώματα που επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση της εναέριας κινηματογράφησης. Αν και αυτή η λειτουργία ισχύει για φυσικά περιβάλλοντα και αστικά τοπία, αποτυπώνει επίσης με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού.

Το DCCS επιτρέπει την εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ καμερών επίγειου κινηματογράφου, όπως η X9-8K Air και η DJI Ronin 4D, παρέχοντας ένα σταθερό χρωματικό στυλ αέρα προς έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες των ροών εργασιών επεξεργασίας ταινιών μετά την παραγωγή.

Το DJI PROSSD 1TB προσφέρει ταχύτητες εγγραφής έως 1100MB/s και ταχύτητες ανάγνωσης έως 900MB/s και μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε υπολογιστή με καλώδιο USB-C για εύκολη κοινή χρήση αρχείων και απρόσκοπτη ροή εργασίας.

Το πρώτο drone με τρεις κάμερες: το Mavic 3 Pro είναι εδώ

Η ευρυγώνια κάμερα Hasselblad, η κάμερα μεσαίου τηλεφακού και η τηλεφακό Hasselblad συνδυάζονται για πιο δημιουργικές δυνατότητες λήψης από ποτέ. Το DJI Mavic 3 Pro εισάγει μια νέα εποχή με το σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη λήψη εναέριου περιεχομένου με την ανάπτυξη τριών καμερών με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις.

Με τη διάσημη κάμερα Mavic Hasselblad, δύο τηλεκάμερες, μέγιστο χρόνο πτήσης 43 λεπτά, το χαρακτηριστικό πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης εμποδίων της DJI και τη ροή βίντεο HD σε απόσταση 15 km, το Mavic 3 Pro επιτρέπει στους δημιουργούς να επεκτείνουν τα όρια της δημιουργικότητάς τους.

Ένα drone, τρεις φακοί

Με σύστημα τριών καμερών με πολλαπλές εστιακές αποστάσεις (24mm/70mm/166mm), το Mavic 3 Pro προσφέρει απαράμιλλη απόδοση εικόνας, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράσουν πλήρως το δημιουργικό τους όραμα με δυνατότητες πολλαπλών σεναρίων.

Κάθε κάμερα δίνει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο της αφήγησης της δικής του μοναδικής οπτικής ιστορίας, είτε δημιουργεί ένα ευρυγώνιο περιβάλλον, πανοραμική λήψη σε μια συγκεκριμένη θέση με ένα μεσαίο τηλεσκόπιο και στη συνέχεια εστίαση σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή χαρακτήρα.

Η πρώτη κινηματογραφική κάμερα 4 αξόνων στον κόσμο: DJI Ronin 4D!

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα των επαγγελματιών κινηματογραφιστών, το DJI Ronin 4D κάνει τις παραγωγές υψηλής ποιότητας πιο αποτελεσματικές, προσφέροντας εντυπωσιακές κινήσεις της κάμερας και επιτρέποντας στους δημιουργικούς επαγγελματίες να πουν τις ιστορίες τους σε μια εντελώς νέα οπτική γλώσσα.

Το πιο ισχυρό σύστημα κινηματογραφικής απεικόνισης που έχει δημιουργήσει ποτέ η DJI, το Ronin 4D είναι η ναυαρχίδα
Το chipset της εταιρείας υποστηρίζει το CineCore 3.0, ένα έξυπνο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που προσφέρει ενσωματωμένο κωδικοποιητή 8K RAW με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, προηγμένες βοηθητικές λειτουργίες με κινητήρα τεχνητής νοημοσύνης υψηλής απόδοσης και παρακολούθηση και έλεγχο πολλαπλών καναλιών με επεξεργασία εικόνας χαμηλής καθυστέρησης . .

Συμπλήρωμα του συστήματος απεικόνισης είναι η ολοκαίνουργια πλήρης κάμερα Zenmuse X9 gimbal, η οποία επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να πραγματοποιούν λήψη σε πλήρη ποιότητα ταινίας. Εκτός από τον ευρέως χρησιμοποιούμενο κωδικοποιητή H.264, το DJI Ronin 4D μπορεί να εγγράψει εσωτερικά τόσο το X9-8K όσο και το X9-6K, το Apple ProRes και το ProRes RAW, αφήνοντας περισσότερη ελευθερία για επεξεργασία στο post.

Το Zenmuse X9-6K υποστηρίζει έως και 6K/60fps και 4K/120fps και το Zenmuse Για να δημιουργήσετε συναρπαστικές ατμοσφαιρικές λήψεις, το διπλό εγγενές EI 800/5000 και περισσότερες από 14 στάσεις δυναμικού εύρους σάς βοηθούν να τραβήξετε σκηνές με πλούσιες χρωματικές διαβαθμίσεις ανεξάρτητα από τη λήψη .

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DJI Cinema Color System (DCCS) της DJI Ronin 4D εξασφαλίζει φυσικούς τόνους δέρματος ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού και αβίαστη τονική συνέπεια σε ένα έργο όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικές κινηματογραφικές κάμερες. Τα ενσωματωμένα φυσικά ουδέτερα φίλτρα εννέα επιπέδων της κάμερας καθιστούν εύκολη την προσαρμογή σε δραματικά μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους.