Ένα λειτουργικό Apple-1 πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

Ένα λειτουργικό Apple-1 πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

August 28, 2023 0 By admin

ο κόσμος η πιο ακριβή εταιρεία μήλοΗ εταιρεία ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια της ιστορίας της με την παραγωγή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το Apple-1, που αναπτύχθηκε από τους Steve Jobs και Steve Wozniak, βρήκε πρόσφατα αγοραστές σε τιμή ρεκόρ. Στη δημοπρασία πουλήθηκε επίσης μια διαφημιστική αφίσα που έγραψε ο Τζομπς.

Apple-1.223 χιλιάδες; Η διαφήμιση του Jobs πουλήθηκε για 175.000 δολάρια

Ένας αποκατεστημένος υπολογιστής Apple-1, ένας από τους πρώτους υπολογιστές που κατασκευάστηκαν από τους ιδρυτές της Apple, Steve Jobs και Steve Wozniak, βγήκε σε δημοπρασία. Στη δημοπρασία την περασμένη εβδομάδα Το Apple-1 κοστίζει 223.000 δολάρια αναφέρεται ότι άλλαξε χέρια.

1976-77 χρόνια μεταξύ ετών μόνο 200 τμχ Το εργοστάσιο Apple-1 σχεδιάστηκε από τους Jobs και Wozniak. Αυτοί οι υπολογιστές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση της Apple, η οποία έγινε η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, φτάνοντας σε χρηματιστηριακή αξία τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το πρώτο iPhone βρήκε αγοραστές σε δημοπρασία σε απίστευτη τιμή!

Το πρώτο iPhone βρήκε αγοραστές σε δημοπρασία σε απίστευτη τιμή!

Ενώ η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο iPhone 15, το πρώτο iPhone σε ζελατίνη βρήκε αγοραστή σε εκπληκτική τιμή.

Σημειώνεται ότι το Apple-1 που πωλήθηκε στη δημοπρασία είναι και σε κατάσταση λειτουργίας και υπογεγραμμένο από τον Wozniak. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φέρεται να το αγόρασε τη δεκαετία του 1980 και το κράτησε από τότε.

Άλλες συλλογές της Apple που διατίθενται σε δημοπρασία περιλαμβάνουν τον Steve Jobs Διαφήμιση Apple-1 εντοπίστηκε Μια διαφημιστική αφίσα με τη γραφή του Τζομπς άλλαξε χέρια για 176.000 δολάρια. Ανήκει επίσης στην εταιρεία που υπογράφουν οι Jobs και Wozniak. μια παλιά επιταγή 135.000 $ δηλώθηκε ότι πωλήθηκε.

Συχνά βλέπουμε προϊόντα της Apple να πωλούνται σε δημοπρασίες. Για παράδειγμα, τον περασμένο μήνα το πρώτο iPhone, που ήταν ακόμα σε ζελατίνη, βρήκε αγοραστή σε εκπληκτική τιμή. Πρωτότυπο iPhone, 158.644 $ Εξαντλημένα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.