Ένα απρόσμενο σχόλιο Getir από τον Nevzat Aydin!

Ένα απρόσμενο σχόλιο Getir από τον Nevzat Aydin!

September 9, 2023 0 By admin

Τα τελευταία χρόνια Η Getir, η οποία τράβηξε την προσοχή των επενδυτών στην παγκόσμια αγορά με την ανάπτυξή της στην Τουρκία, άνοιξε την Ευρώπη μετά από διαδοχικές επενδύσεις. Στην πορεία, έγινε η δεύτερη εταιρεία μονόκερων στην Τουρκία μετά την Peak Games και στη συνέχεια η δεύτερη εταιρεία Decacorn μετά την Trendyol. Αλλά στο δεύτερο εξάμηνο του 2023, όλα άλλαξαν απροσδόκητα. Ο Νεβζάτ Αϊντίν μοιράστηκε επίσης τις ιδέες του για αυτό το θέμα.

Ο Νεβζάτ Αϊντίν μίλησε για τον Γκετίρ: Ελπίζω να πουλήθηκε!

Φέρνοντας την επιτυχία της στο εξωτερικό και ανοίγοντας την Ευρώπη, η Getir ανακοίνωσε ότι έγινε η δεύτερη εταιρεία decacorn στην Τουρκία, λαμβάνοντας επένδυση 768 εκατομμυρίων δολαρίων με αποτίμηση 11,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τον γύρο επενδύσεών της τον περασμένο Ιανουάριο.

Η εταιρεία, η οποία έλαβε υποστήριξη από επενδυτικές μορφές, ιδρύματα και μεμονωμένους επενδυτές σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ότι ακόμη και αν έπρεπε να αποχωρήσει από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία), θα συνεχίσει και μάλιστα θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. ΗΠΑ, Γερμανία και Ολλανδία.

Η Getir έλαβε νέα επένδυση: πόσο αξίζει η εταιρεία;

Η Getir έλαβε νέα επένδυση: πόσο αξίζει η εταιρεία;

Η Getir έλαβε μια νέα επένδυση αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Με αυτό ήρθε και η αξία της εταιρείας. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι έλαβε μια νέα επένδυση 500 εκατομμυρίων δολαρίων στον νέο επενδυτικό της κύκλο. Αν και αυτό ακούγεται σαν μια πολύ γλυκιά κατάσταση, υπήρχε μια λεπτομέρεια πίσω από την κουρτίνα που τράβηξε το μάτι μας.

Και ήταν ότι αυτές οι επενδύσεις έγιναν στο ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με άλλα λόγια, η αξία της εταιρείας προσδιορίστηκε στα 2,5 δισ. δολάρια. Αυτό δείχνει ότι υπήρξε απώλεια αξίας περίπου 75% (από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Nevzat Aydin, ο ιδρυτής της Yemeksepeti, έκανε μια δήλωση σχετικά και είπε:

Δεν ήθελα να εμπλακώ πολύ σε αυτό το θέμα, γιατί και ο Ναζίμ και ο Σερκάν είναι φίλοι μου. Το μόνο πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι ότι το ποσό που έχει συγκεντρώσει η Getir μέχρι στιγμής σε αυτόν τον τελευταίο γύρο είναι ήδη 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Συν Gorillaz και n11 αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να προσθέσετε. Η αξία της εταιρείας είναι 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ελπίζω να ανακάμψουν και ελπίζω ότι οι φίλοι μου έφυγαν εν μέρει όταν η εταιρεία είχε αξία 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.