Ένας οδηγός για να βρείτε unfollowers στο Instagram

Ένας οδηγός για να βρείτε unfollowers στο Instagram

September 10, 2023 0 By admin

Πολλά Κατά καιρούς, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θέλουν να εντοπίσουν χρήστες που τους κάνουν unfollow ή unfollow. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι με τις οποίες μπορεί να γίνει αυτός ο προσδιορισμός. Το ένα δίνει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Find Instagram Unfollowers και το άλλο δίνει αποτελέσματα χωρίς να χρησιμοποιεί καμία εφαρμογή. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Πώς να βρείτε unfollowers στο Instagram χωρίς προγραμματισμό

Απαιτούμενος χρόνος: 1 λεπτό

Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσετε χρήστες του Instagram που δεν σας ακολουθούν χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή. Για αυτό χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα βήματα.

 1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Instagram.

  Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

 2. Καταχωρίστε τους χρήστες που ακολουθείτε.

  Αποκτήστε πρόσβαση σε μια λίστα χρηστών που ακολουθείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Ακολουθήστε στη σελίδα του προφίλ σας.

 3. Ορίστε έναν χρήστη για διαχείριση.

  Μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη που θέλετε να ελέγξετε αν σας ακολουθεί και μεταβείτε στη λίστα “Ακολουθούν” στο προφίλ του.

 4. Ελέγξτε εάν ο χρήστης συνδέεται.

  Εάν κάποιος χρήστης σας ακολουθεί, το όνομα χρήστη σας θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Εάν κάποιος χρήστης δεν σας ακολουθεί ή δεν σας ακολουθεί, δεν θα δείτε το όνομα χρήστη σας σε αυτήν την ενότητα.Ίνσταγκραμ

Μια νέα λειτουργία θα εμφανιστεί στο Instagram, την οποία θα ζηλέψουν τα Stories!

Μια νέα λειτουργία θα εμφανιστεί στο Instagram, που θα ζηλέψουν τα Stories!

Το Instagram δοκιμάζει τη λειτουργία σημειώσεων βίντεο. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία, μπορείτε να αφήσετε καταχωρήσεις στο προφίλ σας που θα είναι ορατές 24 ώρες την ημέρα.

Μέθοδος λογισμικού “Βρείτε αυτούς που έκαναν unfollow στο Instagram”.

Υπάρχει λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας λίστας απεγγραφής ευκολότερα και πιο γρήγορα σε σύγκριση με τη μη προγραμματισμένη μέθοδο. Αυτό το λογισμικό ελέγχει τους χρήστες που ακολουθείτε για λογαριασμό σας και δημιουργεί γρήγορα μια λίστα με τους χρήστες που δεν σας ακολουθούν.

Οπαδός

Για να βρείτε αυτούς που δεν σας ακολουθούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, πρέπει πρώτα να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών του λειτουργικού σας συστήματος και να εισαγάγετε το ερώτημα αναζήτησης «Εύρεση μη ακολούθων στο Instagram».

Θα πρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησής σας και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που έχουν θετικές κριτικές χρηστών, έχουν μια πολιτική τιμών που σας ταιριάζει και δημοσιεύονται από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή.

Λοιπόν, ποια μέθοδο προτιμάτε; Υπάρχει κάποια εφαρμογή Find Instagram Unfollower που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την οποία μπορείτε να προτείνετε; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.