Έκπληξη για τα γενέθλια του Hakki Alkan στο γραφείο!

Έκπληξη για τα γενέθλια του Hakki Alkan στο γραφείο!

November 5, 2023 0 By admin

Υπήρξαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές στο γραφείο του ShiftDelete.Net την Παρασκευή. Το περιεχόμενό μας σήμερα είναι λίγο διαφορετικό από άλλα. Ως ομάδα του ShiftDelete.Net, γιορτάσαμε τα γενέθλια του Hakki Alkan στο γραφείο. Αυτές είναι οι στιγμές…

Ο Χακί Αλκάν είναι 43 ετών!

SDNshiftdelete.net

Ο Hakki Alkan, ο ιδρυτής του ShiftDelete.Net, του πρώτου ονόματος που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για τεχνολογικά νέα στην Τουρκία, γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1980 στην Άγκυρα. Ο Alkan, ο οποίος αποφοίτησε το 2003 από τη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Sakarya, στο Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής, ενδιαφερόταν πάντα για την τεχνολογία.

Ο Hakki Alkan, ο οποίος παρακολουθεί στενά την τεχνολογία και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στον κλάδο, ίδρυσε το ShiftDelete.Net τον Ιούνιο του 2005. Ο Hakki Alkan, ο οποίος είχε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές στη γιορτή, συμπεριέλαβε στην ανάρτηση τις ακόλουθες δηλώσεις:

Γεια σας φίλοι. Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη που μου έκαναν οι φίλοι του γραφείου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους. Γίναμε όλοι μαζί 43. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου στη νέα μου εποχή είναι όλος ο κόσμος να είναι σε ειρήνη, υγεία, ειρήνη και ευημερία. Θέλω να είναι μια νέα εποχή όπου τα παιδιά δεν κλαίνε ποτέ και πάντα γελούν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα όμορφα μηνύματα που στείλατε στα social media.