Έγινε γνωστή η τιμή του μοντέλου Meizu 21!

Έγινε γνωστή η τιμή του μοντέλου Meizu 21!

November 20, 2023 0 By admin

Η Meizu, ένα από τα σημαντικά ονόματα στην αγορά των smartphone, παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο Meizu 21 ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη σειρά. Ανάμεσα στα smartphone που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία προπαραγγελίας, πρόσφατα ανακοινώθηκε η τιμή του στάνταρ μοντέλου. Στη δουλειά Τιμή Meizu 21 και γνωστά χαρακτηριστικά…

Πόσο θα κοστίσει το Meizu 21;

Meizu 21 Πριν προχωρήσετε στην τιμή του μοντέλου, εξετάστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα smartphone Qualcomm παράγεται Snapdragon 8 Gen 3 Θα αντλεί ενέργεια από τον επεξεργαστή του.

Πόσο θα κοστίσει το Meizu 21;

6,55 ίντσες κατά μέγεθος FHD+ έχει ανάλυση του Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 120 Hz υποστηρίζεται AMOLED Το smartphone αναμένεται να έχει οθόνη OIS υποστηρίζεται από τεχνολογία 50 megapixel Λέγεται ότι έχει μια κύρια κάμερα.

12 GB RAM και προσιτή τιμή: Παρουσιάζουμε το Vivo Y100i 5G!

12 GB RAM και προσιτή τιμή: Παρουσιάζουμε το Vivo Y100i 5G!

Παρουσιάζεται ένα προσιτό μοντέλο Vivo Y100i 5G. Τι προσφέρει λοιπόν στους χρήστες το smartphone; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

80 W λειτουργεί με γρήγορη φόρτιση 4800 mAh Το μοντέλο τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία Πάχος 1,74 χλστΈχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι αυτό θα συμβεί. Σημειώστε ότι εκτός από την κύρια κάμερα, το smartphone θα διαθέτει επίσης κάμερα υπερευρυγώνιας γωνίας και τηλεφακό.

Οι αναμενόμενες προδιαγραφές του μοντέλου Meizu 21 παρατίθενται παρακάτω.

χαρακτηριστικό αξία
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Οθόνη 6,55 ιντσών FHD+ AMOLED, ρυθμός ανανέωσης 120 Hz
Κάμερες: Κύρια κάμερα 50 MP. Το OIS υποστηρίζεται
Υπερευρυγώνια κάμερα
τηλεφακός
Χωρητικότητα μπαταρίας 4800 mAh, υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 80 W
Πάχος 1,74 χλστ

Digital Chat Station (DCS), που είναι ένας από τους έμπιστους συμβούλους της βιομηχανίας smartphone. Meizu 21 Η τιμή του μοντέλου περίπου. 4 χιλιάδες γιουάν Υπέθεσε ότι αυτό θα συνέβαινε. Είναι σε ξένο νόμισμα 555 δολάριαΑυτό αντιστοιχεί σε . Αυτή η τιμή περιλαμβάνει τη συσκευή Xiaomi 14 ΚΑΙ Vivo X100 Ανταγωνίζεται τα smartphone της σειράς.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτή την ερώτηση; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από το smartphone και πώς μάθατε για την τιμή; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.