Άσχημα νέα από την Apple σχετικά με το νέο OLED iPad Pro!

Άσχημα νέα από την Apple σχετικά με το νέο OLED iPad Pro!

October 21, 2023 0 By admin

Οι ισχυρισμοί ότι η Apple έχει τέσσερα μοντέλα iPad φέτος και ότι ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το γιγάντιο iPad Air, έχει ενθουσιάσει όλους. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Apple έχει κάψει τα σκάφη για τη δημοφιλή λειτουργία του iPad Pro. Αντίστοιχα, οι ημέρες OLED του iPad Pro μπορεί να έχουν τελειώσει.

Τα όνειρα για ένα νέο iPad Pro με οθόνη OLED πραγματοποιήθηκαν;

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι η Apple έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τη Samsung και την LG για την παραγωγή πάνελ OLED. Υπό αυτή την έννοια, όλοι περίμεναν να συναντήσουν το μοντέλο iPad Pro με οθόνη OLED. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη αξιόπιστη αναφορά, η Apple έχει εγκαταλείψει το μοντέλο OLED του iPad Pro.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν επέλεξε το Micro-LED με αυτή την έννοια. Υπό αυτή την έννοια, η Apple επιστρέφει στην οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό. Εδώ αποδείχθηκε ότι η εταιρεία έκανε υπολογισμούς κόστους. Όπως γνωρίζετε, η OLED είναι μια ακριβή τεχνολογία και το κόστος της είναι πολύ υψηλό. Οι οθόνες Micro-LED, οι οποίες είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της OLED όσον αφορά την ποιότητα, εξακολουθούν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά το κόστος.

Υπό αυτή την έννοια, η Apple δεν θέλει να αντικατοπτρίζει αυτό το υψηλό κόστος στο iPad Pro. Υπό αυτή την έννοια, η παραγωγή του iPad Pro έκτης γενιάς μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τις αρχές του 2024. Φυσικά, αυτή η κατάσταση φαίνεται να μας αναγκάζει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του χρόνου για το λανσάρισμα του νέου iPad.

Είναι το Apple Pencil με USB-C μια απογοήτευση;  Εδώ είναι ένας οδηγός για την αγορά του Apple Pencil!

Είναι το Apple Pencil με USB-C μια απογοήτευση; Εδώ είναι ένας οδηγός για την αγορά του Apple Pencil!

Apple Pencil 1ης γενιάς ή 2ης γενιάς ή μοντέλο USB-C; Ποιο Apple Pencil είναι για εσάς; Ο οδηγός μας είναι στις ειδήσεις…